Gezonde Aziatische sla wraps
Gezonde Aziatische sla wraps pinit Bekijk galerij 1 foto

Deze gezonde Aziatische sla wraps zijn heerlijk als voedzame lunch of als diner recept. Ze zijn makkelijk te maken en je proeft niet eens dat je gezond aan het eten bent! Het recept is glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk maar ook koolhydraatarm en zelfs vegetarisch of veganistisch te maken. Of te wel een heerlijk recept voor echt iedereen!

Ben je op zoek naar meer gezonde lunch / diner recepten? Ik zal hieronder enkele van mijn favorieten voor je op een rijtje zetten die ik graag maak. Alle recepten zijn terug te vinden op mijn website en Instagram en je vindt er nog veel meer!

De gezonde aziatische sla wraps zijn in nog geen 10 minuten klaar om van te genieten. Het is een kwestie van de mais en paprika snijden en vervolgens bakken samen met het (vega) gehakt en de wortel in de saus. De saus maak je van limoensap, chili saus, soja saus en sesam olie. Vervolgens verdeel je het over de sla bladeren en top je het af met sesamzaad en komkommer. Genieten maar!

Heb je een van mijn recepten gemaakt? Deel het op Instagram en tag @foodbysann ! Ik vind het enorm leuk om jouw creatie te zien!

Voorbereidingstijd 5 mins Kooktijd 5 mins Totale tijd 10 minuten
Porties: 8
Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediënten

Dressing

Bereiding

  1. Snijd de baby mais door midden of gebruik normale mais en snijdt ook de paprika’s.
  2. Maak de dressing
  3. Wok de groenten en gehakt met de dressing
  4. Doe de groenten in de sla bladeren en top af met de komkommer en sesamzaad.
  5. Serveer eventueel met wat extra soja saus

2 thoughts on “Gezonde Aziatische sla wraps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *