Vegan crêpes met chocolade & hazelnoot

Vegan crêpes met chocolade & hazelnoot
Vegan crêpes met chocolade pinit Bekijk galerij 5 foto's

Deze vegan crêpes met chocolade en hazelnoot zijn zo enorm makkelijk! Voor de gezondere crêpes heb je maar 3 ingrediënten nodig namelijk havermeel (of havermout), amandelmelk (of een andere plantaardige melk) en maple syrup of agave siroop. De vegan crêpes zijn gevuld chocoladepasta en fijn gehakte hazelnoten.

Pannenkoeken of crêpes je kunt me er voor wakker maken! Ik maak ze vrijwel elk weekend, en het is altijd weer een feestje. Op mijn website & Instagram pagina vind je heel veel gezonde recepten voor alle soorten pannenkoeken. Ik zal hieronder een paar van mijn favoriete op een rijtje zetten:

Door dat je maar 3 ingrediënten nodig hebt voor de vegan crêpes met chocolade zijn ze super snel klaar. Voor de chocolade pasta kun je kiezen voor een variant die je zelf fijn vindt. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld pindakaas of amandelpasta dat is ook heel erg lekker. Vullen met wat plantaardige yoghurt en vers fruit kan natuurlijk ook altijd.

Heb je een van mijn recepten gemaakt? Deel het op Instagram en tag @foodbysann ! Ik vind het enorm leuk om jouw creatie te zien!

Difficulty: Beginner Prep Time 5 min Cook Time 10 min Total Time 15 minuten Servings: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng het havermeel, amandelmelk en de maple syrup. Bak er ongeveer 8 crepes van. Vul een helft met choco pasta en hak de hazelnoten fijn doe deze erop.

  2. Klap dicht en rol op. Serveer eventueel met wat gesmolten chocolade en gehakte hazelnoten.

Keywords: glutenvrij, lactosevrij, vegan

Heb je het recept gemaakt?

Deel jouw creatie op instagram en tag @foodbysann ! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.