Gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken

Gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken
Gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken pinit Bekijk galerij 2 foto's

Deze gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken zijn echt heerlijke gezonde pannenkoeken. De pannenkoeken zijn glutenvrij, lactosevrij en vrij van toegevoegde suikers. Super fluffy en voedzaam met zelfs verstopte groenten.

Pannenkoeken kun je me echt voor wakker maken. Ik zou ze elke dag wel kunnen eten, en gelukkig kan dat met deze gezonde pannenkoeken ook. Op mijn website vind je nog veel meer gezonde recepten voor pannenkoeken. Enkele van mijn favoriete recepten zal ik hieronder op een rijtje zetten:

De gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken zijn gemaakt met maar 7 ingrediënten en ze zijn binnen 10 minuten klaar. Ze zijn gemaakt van havermeel, ei (of banaan), blauwe bessen, (plantaardige of lactosevrije) kwark, wortel, agave siroop, bakpoeder en kaneel. Het is een kwestie van alle ingrediënten mengen tot een beslag en er ongeveer 6 pannenkoekjes mee bakken. Top de pannenkoekjes af met kwark, fruitspread, walnoten en natuurlijk wat verse blauwe bessen.

De pannenkoeken kun je eventueel in de avond al maken en in de ochtend opeten. Je kunt ze ook voor 2 dagen bakken en een nachtje bewaren. Zorg ervoor dat je de toppings er pas op doet op het moment van eten, je kunt ze dan voor het eten nog even opwarmen.

Heb je een van mijn recepten gemaakt? Deel het op Instagram en tag @foodbysann ! Ik vind het enorm leuk om jouw creatie te zien!

Difficulty: Beginner Prep Time 5 min Cook Time 5 min Total Time 10 minuten Servings: 1

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop het ei los of prak de banaan.

  2. Meng met de kwark en agave siroop. Voeg vervolgens het meel, bakpoeder en kaneel toe.

  3. Schep als laatste de wortel en blauwe bessen door het beslag. ⁠

  4. Verhit wat olie of baksprak in een pan en bak er 6 pannenkoekjes van. Top af met wat extra kwark, fruitspread, walnoten en blauwe bessen.⁠ ⁠

Keywords: glutenvrij, lactosevrij, gezond, suikervrij, vegan

Heb je het recept gemaakt?

Deel jouw creatie op instagram en tag @foodbysann ! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.