Al sinds mijn geboorte woon ik in Heeze, een klein dorpje bij Eindhoven. Ik kan me dan ook niet anders herinneren als dat we altijd gingen lunchen en winkelen in Eindhoven. Ik wordt het aller gelukkigst als ik leuke nieuwe hotspots ontdek en scroll altijd heel het internet af opzoek naar hotspots. In deze blog deel ik mijn 5 favoriete hotspots in Eindhoven.

  1. The Happiness Cafe

Dit is en blijft toch echt wel mijn nummer 1 favoriet in Eindhoven. Bijna alles kun je bij the Happiness gluten en lactose vrij bestellen, en daarnaast hebben ze ook nog heel veel vegan opties! Alles is super lekker, vers en het ziet er daarnaast ook nog eens heel mooi en lekker uit! Ga jij een dagje naar Eindhoven dan wil je deze hotspot zeker niet missen! Je kunt er zowel ontbijten, lunchen, thee drinken met het allerlekkerste bananenbrood of een maaltijd of drankje to-go halen!

2. MOOD

Van healthy lunch en ontbijt naar mijn favoriete sushi restaurant. Maar bij Mood kun je niet alleen genieten van Sushi ook hun salades, bijgerechten en de hoofdgerechten zijn heerlijk! Mood is een combinatie van een franse en Aziatische keuken. Dit is echt een heerlijk restaurant om s’avonds te dineren met bijvoorbeeld een sushi boot. Ze hebben 2 locaties in Eindhoven maar reserveren wordt aangeraden, want het is er altijd druk!

3. Anne & Max

Anne & Max op de kleine berg is echt een van mijn favoriete plekken voor een lekkere lunch of ontbijtje. Ook voor een kopje thee of koffie ga ik hier graag heen, ze hebben namelijk hele lekkere taartjes voor bij de koffie en ook bananenbrood! Daarnaast kun je er ook nog eens spelletjes spelen onder het kletsen!

Processed with VSCO with c1 preset

4. Down Town Gourmet Market

Dit kun je niet missen als je een dagje of nachtje naar Eindhoven gaat. Down Town gourmet market is een foodhall dichtbij Stratumseind met ongeveer twintig verschillende foodondernemers. Je kunt er letterlijk alles eten van sushi tot ijs en van Viëtnamees tot taco’s, pizza en friet. In het midden is er een groot terras met bar. Het is super gezellige foodhall met echt de aller lekkerste foodkraampjes.

5. Lucie – Cocina Bar

Hier wil je gewoon heen! Lucie is echt mijn favoriet voor het avondeten of voor een gezellige borrel met een vriendin. Het zaakje zit er nog niet heel lang, maar toen ik voor het eerst was eten was ik meteen overtuigd. Je waant je even op vakantie als je hier bent, het eten is heerlijk en de mensen zijn super vriendelijk. Als je echt even wilt genieten en gezelligheid wilt moet je zeker hier gaan eten. Je kunt bij Lucie ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Het ademt hier Spanje, en de tapas is heerlijk!

Naast deze 5 geweldige hotspots zijn er natuurlijk nog veel meer in Eindhoven, zoals Berlage, Giornale & The Pastry club.