Gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken
Gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken pinit Bekijk galerij 2 foto's

Deze gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken zijn echt heerlijke gezonde pannenkoeken. De pannenkoeken zijn glutenvrij, lactosevrij en vrij van toegevoegde suikers. Super fluffy en voedzaam met zelfs verstopte groenten.

Pannenkoeken kun je me echt voor wakker maken. Ik zou ze elke dag wel kunnen eten, en gelukkig kan dat met deze gezonde pannenkoeken ook. Op mijn website vind je nog veel meer gezonde recepten voor pannenkoeken. Enkele van mijn favoriete recepten zal ik hieronder op een rijtje zetten:

De gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken zijn gemaakt met maar 7 ingrediënten en ze zijn binnen 10 minuten klaar. Ze zijn gemaakt van havermeel, ei (of banaan), blauwe bessen, (plantaardige of lactosevrije) kwark, wortel, agave siroop, bakpoeder en kaneel. Het is een kwestie van alle ingrediënten mengen tot een beslag en er ongeveer 6 pannenkoekjes mee bakken. Top de pannenkoekjes af met kwark, fruitspread, walnoten en natuurlijk wat verse blauwe bessen.

De pannenkoeken kun je eventueel in de avond al maken en in de ochtend opeten. Je kunt ze ook voor 2 dagen bakken en een nachtje bewaren. Zorg ervoor dat je de toppings er pas op doet op het moment van eten, je kunt ze dan voor het eten nog even opwarmen.

Heb je een van mijn recepten gemaakt? Deel het op Instagram en tag @foodbysann ! Ik vind het enorm leuk om jouw creatie te zien!

Gezonde blauwe bes wortel pannenkoeken

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 5 mins Kooktijd 5 mins Totale tijd 10 minuten
Porties: 1
Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop het ei los of prak de banaan.
  2. Meng met de kwark en agave siroop. Voeg vervolgens het meel, bakpoeder en kaneel toe.
  3. Schep als laatste de wortel en blauwe bessen door het beslag. ⁠
  4. Verhit wat olie of baksprak in een pan en bak er 6 pannenkoekjes van. Top af met wat extra kwark, fruitspread, walnoten en blauwe bessen.⁠ ⁠
Keywords: glutenvrij, lactosevrij, gezond, suikervrij, vegan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *