Gezond cheesecake bananenbrood
gezond cheesecake bananenbrood pinit Bekijk galerij 3 foto's

Dit gezond cheesecake bananenbrood is de perfecte combinatie tussen een heerlijke cheesecake en een gezond bananenbrood. Dit lekkere bananenbrood is glutenvrij, lactosevrij en suikervrij te maken. En echt heeel erg lekker! Lees snel verder hoe je dit super lekkere gezond cheesecake bananenbrood maakt.

Ik ben dol op zowel cheesecake als bananenbrood, deze combinatie is dan ook echt een grote favoriet! Op mijn website vind je al verschillende recepten voor gezonde cheesecake recepten als voor gezonde bananenbrood recepten. Zoals deze gezonde cheesecake brownies, die zijn ook echt het proberen waard! Of dit bananenbrood met frambozen, ook heel erg makkelijk om te maken. Dit chocolade bananenbrood is ook lekker!

Het gezond cheesecake bananenbrood is heel erg makkelijk om te maken terwijl het er super mooi uitziet met de lekkere topping en rood fruit on top. Je mengt de ingrediënten voor het bananenbrood beslag namelijk bananen, havermeel, kokosbloesemsuiker (of suikervervanger) , eieren en bakpoeder.

Je doet de helft van het beslag in het cakeblik en mengt vervolgens de ingrediënten voor de cheesecake vulling, die doe je daar boven op. Daar over heen doe je de rest van het beslag. Als de het cheesecake bananenbrood klaar is top je het af met de lekkere gezonde topping en vers rood fruit.

Heb je een van mijn recepten gemaakt? Deel het op Instagram en tag @foodbysann ! Ik vind het enorm leuk om jouw creatie te zien!

Gezond cheesecake bananenbrood, glutenvrij & lactosevrij

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 10 mins Kooktijd 40 mins Totale tijd 50 minuten
Porties: 10
Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediënten

Bananenbrood beslag

Cheesecake vulling

Topping

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor het bananenbrood beslag.
  2. Meng alle ingrediënten voor de vulling.
  3. Doe de helft van het beslag in een cakeblik, verdeel hier over heen de vulling. Daarover heen de rest van het beslag. Bak voor 40-45 minuten op 180 graden.
  4. Laat het bananenbrood afkoelen en top af met de topping van kwark en roomkaas en rood fruit.
Keywords: glutenvrij, lactosevrij, gezond, suikervrij, bakken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *