Choco-berry ontbijt bowl, in 5 minuten een perfect ontbijt!

Choco-berry ontbijt bowl
Choco-berry ontbijt bowl pinit Bekijk galerij 2 foto's

Deze choco-berry ontbijt bowl is het aller makkelijkste en lekkerste ontbijtje dat er is. In nog geen 5 minuten is het klaar en het is ook nog eens heel erg lekker en gezond! Voor dit ontbijtje heb je ook nog maar eens 5 ingrediënten nodig, hoe makkelijk is dat!

Voor de choco-berry ontbijt bowl gebruikte ik rood diepvries fruit. Dit heb je in principe bij elke supermarkt. Het is even gezond als vers fruit maar een stuk goedkoper, vooral buiten het seizoen. Voor de bowl verwarmde ik het diepvries fruit kort in de magnetron. Je kunt het eigenlijk zover verwarmen als je zelf lekker vindt. Vind je het bevroren lekkerder dan kan dit natuurlijk ook!

Daarnaast gebruikte ik cacao pinda pasta dit is echt een van mijn persoonlijke favorieten, ik eet dit namelijk iedere dag! De choco pasta is een stuk verantwoorder dan nutella maar zeker niet minder lekker! Door een beetje toe te voegen aan de ontbijtbowl heb je echt het perfecte ontbijtje in combinatie met het rood fruit.

Bij de bowl kan je zelf kiezen welke granola en yoghurt je lekker vindt. Al eerder deelde ik een recept om zelf granola te maken dit is namelijk super makkelijk, en ook nog eens heel lekker! Hierdoor weet je ook meteen dat er geen troep zit in jouw granola! Ook in de keuze voor welke yoghurt je lekker vindt ben je helemaal vrij. Ik zelf gebruik graag alpro mild & creamy, maar echt elke yoghurt kun je hiervoor goed gebruiken! Je kunt zelf bijvoorbeeld ook kiezen voor een smaakje en of je bijvoorbeeld er wat extra zoetstof aan toevoegt.

Difficulty: Beginner Prep Time 3 min Cook Time 2 min Total Time 5 minuten Servings: 1

Ingrediënten

Wat moet je doen

  1. Doe het diepvries fruit voor 2 minuten in de magnetron op de hoogste stand.

  2. Meng ondertussen de yoghurt met de vanille aroma. Eventueel kun je nog wat meer toevoegen of bijvoorbeeld wat kaneel of zoetstof.

  3. Top vervolgens af met het fruit, granola en de choco pasta.

Keywords: glutenvrij, lactosevrij, gezond, suikervrij, vegan

Heb je het recept gemaakt?

Deel jouw creatie op instagram en tag @foodbysann ! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.